Skicka paket, pall och gitarr i Sverige med Sverigefrakt
Med Bussgods Sverigefrakt skickar du tryggt paket och pall över hela Sverige. Sverigefrakt är namnet på vår frakttjänst och Bussgods är vår transportör. Vi transporterar dina paket dit du önskar i hela Sverige.

Vill du skicka stora och skrymmande paket? Då har du kommit rätt! Kontakta ditt närmaste ombud för att ta reda på hur du gör.

Vill du skicka ditt paket till en riktig avkrok? Det löser vi. 

Det finns alltid ett ombud nära dig. Vi vill nämligen att det ska vara enkelt att skicka med oss. 

Skicka Sverigefrakt med Bussgods

- punktligt och varsamt

Bussgods är starkast i klassen

Vi har ombud i hela Sverige och transporterar allt från småpaket till stora pallar.

Sveriges punktligaste

Vi håller vad vi lovar. Tack vare att våra transporter sker på fasta tidtabeller på många sträckor vet du att ditt paket kommer fram när du blivit lovad.

Skicka Enkelt

Det är enkelt att skicka paket med oss. Betala frakten i förskott och ta med fraktsedeln tillsammans med paketet. Du betalar samma pris oavsett var i Sverige paketet ska. Köp en Sverigefrakt-box, så ingår frakten i priset.

Personligt

Vi har ett stort antal ombud i hela Sverige. Det betyder att det finns ett nära dig, och tveka aldrig att höra av dig till vår Kundtjänst för frågor om frakt. Vi hjälper dig att hitta det bästa alternativet för just din försändelse.

Omtänksamt

Vi hanterar alltid dina paket varsamt, så du kan tryggt lämna ömtåligt gods hos oss utan att vara rädd för att det går sönder. Tänk bara på att packa det ordentligt, så att det klarar att färdas på våra vägar!