Nyhetsbrev

Bussgods Sverigefrakt AB

tar över driften av Bussgods i södra Sverige den 1 februari

Bolaget driver sedan tidigare Bussgods i Dalarna och Gävleborg samt den populära Bussgods-Pilen mellan Stockholm och Luleå.

Detta kommer inte att innebära några större förändringar för dig som kund. En stor fördel är att inom postnummerområde som är lägre än 77X XX kommer paket upp till 20 kg att kunna lämnas ut av DHL:s Servicepoints vilket innebär ett betydligt tätare ombudsnät. En förutsättning för detta är att fr. o. m. den 1 februari måste det alltid anges vikt och mått på varje enskilt kolli. Tyngre och skrymmande gods hanteras som vanligt av Bussgodsombuden. Sändningar till DHL Servicepoints får bara innehålla ett kolli. Därför ber vi er att i möjligaste mån bunta ihop flerkollisändningar till ett paket. Om detta inte är möjligt kommer sändningen att gå till ett Bussgodsombud.

I samband med detta förändras utseendet på fraktdokumentet. Man kan välja etikett om man har etikettskrivare annars används plastficka. Fraktdokumenten skrivs ut via www.bussgods.se eller via Unifaun online.

Har ni ytterligare frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss på telefon 010-1989 200.